Géptelepítés: géptelepítési logisztika | BauTrans

A géptelepítési szolgáltatás nyújtása esetén nem csak a konkrét feladatot, de igény esetén a teljes projektet le tudjuk bonyolítani: szállítás, szállításhoz szükséges engedélyek beszerzése, szállítmánykísérés, daruzás.  Géptelepítő csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal és kimagasló műszaki háttérrel végez géptelepítési és alapra helyezési munkákat szerte Európában.

Munkatársaink szakértelmének, tapasztalatának és eszközpalettánk sokoldalúságának köszönhetően vállaljuk gépek, berendezések, gyártósorok, gépsorok helyszíni mozgatását, költöztetését, alapra helyezését, speciális szintezését, pozicionálását, beállítását.

A daruzásra, targoncázásra nem alkalmas területekről a gépeket, berendezéseket emelési, szállítási pontig mozgatjuk, görgőzzük vagy a lerakodási ponttól a kívánt helyre csarnokon vagy épületen belül költöztetjük, telepítjük.

Eszközeink között megtalálhatóak a teljesség igénye nélkül a legmodernebb görgősorok, hidraulikus meghajtású targoncák, szállítókocsik, állványrendszerek, légpárnás emelőeszközök, 4 pontos elektrohidraulikus emelőrendszer (Hubegrüst), nagy kapacitású árumozgató eszközök pl.: boomtruck is.

Eszközeink különféle teherbírási kapacitását kihasználva munkatársaink az adott feladat elvégzéséhez legjobban illeszkedő eszközt választják ki, biztosítva a nyújtott szolgáltatás megfelelő ár-érték arányát.

géptelepítési logisztika, géptelepítés

Kérjen tőlünk ajánlatot géptelepítési logisztika szolgáltatásunkra itt!

 

További információkat ide kattintva szerezhet eszközeinkről!