Emelőállványok és villástargoncák bérbeadása

Szolgáltatásaink körébe a speciális, túlsúlyos- túlméretes fuvarozás és a géptelepítési logisztika mellett beletartozik emlőállványok és villástargoncák bérbeadása is. Piacvezető gyártók eszközeit kínáljuk ügyfeleinknek munkáik elvégzéséhez. Célunk, hogy biztonságos megoldásokat nyújtsunk a magasban és nehezen megközelíthető helyeken történő munkavégzéshez is.

Eszközpalettánkat az évek során folyamatosan bővítettük, hogy mindig naprakészek legyünk és ügyfeleink speciális igényeihez is igazodni tudjunk. Saját tulajdonú eszközeink mellett igény esetén a cégcsoport és partnereink eszközeit is rendelkezésre tudjuk bocsájtani.

Rendelkezünk változatos üzemmódú: elektromos (akkumulátoros), dízel, illetve hibrid (dízel-elektromos) meghajtású gépekkel, beltéri, kültéri vagy mindkét felhasználásra alkalmas eszközökkel.

Vannak hidraulikus, ollós és teleszkópos emelőink, teleszkópos-csuklós állványunk, teleszkópos rakodó gépeink, speciális emelőállványaink 6 métertől egészen 21 méteres munkamagasságig, homlokvillás targoncáink.

 

Ezek a Genie homepage, bautrans, szerelőállvány,, a Haulotte homepagebautrans, emelőállvány, villástargonca és a Manitou homepage termékei.

 

villástargonca, emelőállvány

 

Megbízható és hatékony gépekre van szüksége? Kölcsönözzön eszközparkunk széles választékából: Vállaljuk emelőállványok és villástargoncák bérbeadását! Kérjen tőlünk ajánlatot itt!

 

Emelőállványok és villástargoncák szolgáltatáshoz szükséges eszközeinket ide kattintva tekintheti meg.