Daruzás szolgáltatás

daruzás

A Bau-Trans Kft. 2005 nyarától szélesítette ki szolgáltatásainak körét a daruzás szolgáltatással. Ebben az évben lett cégünk az ausztriai Felbermayr cégcsoport tagja. Anyavállalatunk a fuvarozás és emeléstechnika területén az egyik legmeghatározóbb résztvevő az európai piacon.

Anyavállalatunk és partnereink eszközparkjának támogatásával  25 tonnától akár 1000 tonna emelősúlyig biztosítunk daruzási szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleink részére.

Szolgáltatásunk magas minősége jól képzett és tapasztal szakembergárdánk, korszerű és rendszeresen átvizsgált eszközeinknek, autódaruinknak köszönhető. Vállaljuk a legkülönbözőbb, akár túlsúlyos és túlméretes acélszerkezeti elemek, híd- és betonelemek, berendezések daruzását. Speciális daruzási feladatok elvégzésében is nagy gyakorlatunk van, mint például a két daruval végzett páros emelés. Ebben az esetben nagyon fontos a darukezelők közötti kommunikáció és az emelés összehangolt elvégzése.

Daruzási szolgáltatásunkat önálló feladatként, de akár egy projekt részeként más szolgáltatásainkat kiegészítve is végezzük.
Az alábbi típusú mobil autódarukkal rendelkezünk:.

Liebherr, bautrans, daruzás,  Terex-Demag, bautrans, daruzás 
 

daruzás

Daruzás szolgáltatásunkhoz kérjen tőlünk ajánlatot itt!

 

Daruzás szolgáltatásunkhoz eszközeinket, autódaruinkat ide kattintva tekintheti meg.