OBO Bettermann Hungary Kft. elismerő oklevele

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén januárban átvehettük az OBO Bettermann Hungary Kft. elismerő oklevelét. A cég évek óta értékeli és elismeri partnereit több kategóriában is. A 2016-os évben a szolgáltató kategóriában ránk esett a választásuk, mi lettünk a „2016-os év legjobb beszállítója”.

A díjátadón kiemelték, hogy a díj odaítélésében nagy szerepet játszott a Bautrans Kft. közös munkák során tanúsított rugalmas hozzáállása, a minőségi munkavégzés, a  kommunikáció, továbbá problémakezelési hajlandóságunk.

Együttműködésünk és jó kapcsolatunk többéves múltra tekint vissza. Az idei évben több munkát, főleg géptelepítést és daruzási feladatokat végeztünk a megbízásukból.

Ha egyet ki szeretnénk emelni az idei évben végzett munkák sorából, akkor mindenképpen a présgép áthelyezésre esne a választásunk. Ezt a munkát géptelepítő csapatunk végzete el a tőlük már megszokott magas minőségi színvonalon és precizitással.  A 32 tonnás gépet egyik csarnokból kellett áttelepíteni a cég területén egy másik csarnokba. A gép kiemelését és beemelését zárt térben hubgerüsttel, egy ideiglenesen lefektetett síneken álló, úgynevezett 4 - pontos elektro - hidraulikus emelőrendszerrel oldottuk meg. A szállítást pedig egy targoncához csatlakoztatható speciális szállítókocsival végeztük, mely ilyen nehéz és nagykiterjedésű gépek mozgatását segíti.  

Köszönjük az OBO Bettermann Hungary Kft bizalmát, elismerését és továbbiakban is dolgozni fogunk a jó - partneri viszony fenntartásán.