Tartályszállító trailer – nemzetközi fuvarozás

nemzetközi fuvarozás

A tartályszállító trailer ("Kesselbrücke") önjáró munkagép, valamint ipari, illetve kereskedelmi berendezések fuvarozására szolgáló nagy teherbírású, kihúzható közúti járműszerelvény. A bölcső részét két rögzített tartó képezi, amely nagyméretű tartályok, silók szállítására fuvarozására alkalmas, 4,1 méteres átmérőig és 75 tonna össztömegig. Mindezeken felül nagyméretű ládák, konténerek, illetve egyéb acélszerkezetek fuvarozása is elvégezhető ezzel a közúti járműszerelvénnyel.

Amennyiben a fuvarozás a során a rakomány hosszúsága ezt megköveteli, a trailer bölcsőjének hossza megnövelhető 3, illetve 6 méter hosszú plusz tartópárok beépítésével. A trailer bölcsője, a bölcső elején –a hattyúnyaknál – a fel-/lerakodás idejére szétakasztható, így nagy méretű önjáró munkagépek külső rámpa nélkül be tudnak állni a bölcsőbe, jelentősen megkönnyítve, valamint gyorsabbá, biztonságosabbá téve a munkagépek szerelvényre történő fel-/lejárását.

Ezen folyamat megtekintéséhez kattintson ide.

Ez a közúti járműszerelvény alkalmas a munkagép esetleges tartozékainak (a munkagép tömegének max. 10%-ig) fuvarozására is, ebben az esetben a munkagép a trailer bölcsőjébe áll be, míg a tartozékok a hátsó futómű feletti rakodófelületen helyezhetők el. Ezáltal – amennyiben kis tömegű / mennyiségű tartozéka van a munkagépnek – egy szerelvénnyel megoldható a teljes fuvarozás, nincsen szükség külön „tartozékos” járműre. 

tartályszállító trailer  tartályszállító  trailer
tartályszállító trailer a BauTrans-nál Rakomány fuvarozás szállítás, fuvarozás

Keresse fel munkatársainkat, és kérje árajánlatunkat tartályszállító trailer szolgáltatásunkra!