Nehézgépszállító trailer szolgáltatás –nemzetközi fuvarozás | BauTrans

nehézgépszállító trailer

Nagyméretű munkagépek szállítására, fuvarozására használatos az úgynevezett nehézgépszállító trailer ("Baggerbett"). Ez a speciális áruk szállítására alkalmas szerelvény úgy van kialakítva, hogy a vontató mögött a hidraulikus egység és a rakfelület szétkapcsolható, amely lehetővé teszi önjáró munkagépek számára a lábon történő felállást.

A folyamat megtekintéséhez kattintson ide.

A szállítás történhet platómagasságon (55 cm), ha a jármű az oldalirányba kihúzható tartókra támaszkodik fel, illetve a szerelvény alkalmas arra, hogy a gépet a nehézgépszállító trailer hídján az alvázán alátámasztva szállítsa, amennyiben a nagyméretű munkagép magassága ezt szükségessé, kialakítása pedig lehetővé teszi.

Így olyan magasságú munkagépek szálllítása, fuvarozása válik közúton lehetségessé, amiket ugyanilyen (55 cm), vagy akár alacsonyabb platómagasságú, teli platós szerelvényekkel közúton nem lehet elszállítani a szerelvény és a rakomány együttes összmagassága, speciális szállítás igényei miatt.

A szerelvény nem csak önjáró gépek, hanem egyéb nagy tömegű, befoglaló méretű acélszerkezetek, ládák, berendezések szállítására,fuvarozására is alkalmas. A megbízó ilyen irányú igénye esetén a trailerbe nem Baggerhidat építünk be, hanem egy közbenső elemet (ún. asztalt), így a szerelvény platója egy síkba kerül, ezáltal egy több tengelyes, nagy teherbírású síkplatós közúti járműszerelvényt kapunk.

Velünk könnyű a nemzetközi fuvarozás!

nehézgépszállítás nehézgépszállító nagyméretű munkagép
nehézgépszállító közúti járműszerelvény túlméretes áruszállítás túlméretes áruszállítás a bautransnál
nagyméretű munkagép a bautransnál közúti járműszerelvények a bautransnál túlméretes áruszállítás szolgáltatás
nehézgépszállító szolgáltatás nehézgépszállító trailer a bautransnál túlméretes áruszállítás és speciális szállítás
nehézgépszállító trailerrel gépszállítás túlméretes áruszállítás a bautransnál nagyméretű munkagéppel nehézgépszállító traileres fuvarozás
nehézgépszállító szolgáltatás, nemzetközi fuvarozás a bautransnál Nagyméretű munkagép szállítás, nemzetközi áruszállítás nehézgépszállító trailerrel történő szállítás fuvarozás

Nehézgépszállító szolgáltatásunkhoz részletesebb információkért keresse fel Munkatársainkat elérhetőségeink bármelyikén!