Mélybölcsős trailer – nemzetközi fuvarozás

nemzetközi fuvarozás

A mélybölcsős járműveink többsége a bölcső elején – a hattyúnyaknál – a fel-/lerakodás idejére szétakasztható. A nagyméretű önjáró munkagépek, mezőgazdasági gépek külső mobil rámpa vagy emelt szintű rakodó nélkül be tudnak állni a bölcsőbe. Ez jelentősen megkönnyíti, valamint gyorsabbá, biztonságosabbá teszi a szerelvényre történő fel-/lejárását. Ennek a közúti járműszerelvénynek a bölcsője széthúzható, így hosszú rakomány fuvarozására is alkalmas. Amennyiben az elfuvarozandó áru hossza ezt megköveteli, a bölcsőbe plusz közbenső tartópárt lehet beépíteni, így a bölcső hossza akár 16 méterig megnövelhető.   A szerelvény hátsó színpadja is alkalmas szállításra max. a szállított összteher 10%-ig.

Az alábbiakban szemléltetjük az önjáró rakomány feljárásának a folyamatát:

A mélybölcsős trailer, a hattyúnyakánál szétakasztható mélybölcsős járműszerelvény, elsősorban nagy magasságú önjáró munkagépek, valamint ládák, konténerek, ipari berendezések fuvarázására használatosak. Nagy magasságú rakományok fuvarozásához  jó választás a  mélybölcsös trailer

Az önjáró gépek a hattyúnyaknál leakasztott bölcsőbe telepített / mobil rakodórámpa, vagy emelt szintű rakodó nélkül tudnak fel- és lejárni, jelentősen megkönnyítve és meggyorsítva a rakodást. Ezen folyamat megtekintéséhez kattintson ide!

Ennek a közúti járműszerelvénynek a bölcsője széthúzható, így hosszú rakomány fuvarozására is alkalmas. Amennyiben az elfuvarozandó áru hossza ezt megköveteli, a bölcsőbe plusz közbenső tartópárt lehet beépíteni, így a bölcső hossza akár 16 méterig megnövelhető.

A szerelvény hátsó színpadja alkalmas a munkagép (nagyméretű berendezés) tartozékainak elfuvarozására. (a tartozékok tömege a munkagép (berendezés) tömegének max. 10%-a lehet).

mélybölcsős trailer, trailer, bautrans, mélybölcsős szerelvény mélybölcsős trailer, trailer, bautrans, mélybölcsős szerelvény

Keresse fel Munkatársainkat, és kérjen árajánlatot mélybölcsős trailer szolgáltatásunkra!