Mélybölcsős félpótkocsi – nemzetközi szállítmányozás

emzetközi szállítmányozás

A mélybölcsős félpótkocsi ("Tiefbett") egy széthúzható, mélybölcsős szerelvény, amely süllyesztett rakfelületének köszönhetően az úttesttől mindössze 35 cm-es magasságban képes árut továbbítani, szállítani.

A bölcső rész alaphelyzetben 6,8 m hosszú és 3 m-rel meghosszabbítható. Az ilyen típusú pótkocsin szállítható áru maximális hossza nem haladhatja meg a 9,8 m-t. A szállítmány állhat egy darabból, vagy több kisebb részből is. A pótkocsi rendelkezik első és hátsó színpaddal is, további 4 és 3,18 m hosszú rakodási lehetőséget biztosítva. A hátsó színpad 1 m magasan van.

Ez az eszköz nem szétakasztható, daruval vagy targoncával lehet a szállítmányt elhelyezni rajta. Tengelyei száma: 2. A szerelvény legoptimálisabb súlyelosztása érdekében leggyakrabban 3 tengelyes vontatóval kapcsoljuk. A vontató és mélybölcsős félpótkocsiból álló szerelvény önsúlya 22 tonna. Több darabból álló rakomány esetén az össztömege 40 tonna lehet, így maximum 18 tonna áru szállítható túlsúlydíj nélkül. Egy darabból álló rakomány esetén maximum 24 tonna szállítható.

Mélybölcsős félpótkocsink olyan kis tömegű (max. 24 tonna), speciális, nem önjáró rakományok szállítására ideális, melyek nagy magasságából adódóan normál platómagasságú szerelvénnyel nem, vagy csak külön engedéllyel szállíthatóak, főleg: ládák, tartályok, kazánok, beton gyűrűelemek.

Velünk egyszerű a nemzetközi szállítmányozás!

BauTrans mélybölcsős félpótkocsik fuvarozásra:

 

szállítmányozás, bautrans, fuvarozás, félpótkocsi szállítmányozás, fuvarozás, mélybölcsős szerelvény, félpótkocsi, bautrans szállítmányozás, fuvarozás, bautrans, félpótkocsi
 szállítmányozás, bautrans, fuvarozás, mélybölcsős szerelvény szállítmányozás, fuvarozás, mélybölcsős szerelvény  

Amennyiben félpótkocsijaink, vagy szállítási megoldásaink felkeltették érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot a BauTrans munkatársaival!