Mega- és Jumbofélpótkocsi – Nemzetközi szállítás

 nemzetközi szállítás

A mega típusú szerelvényünk elsősorban nagyméretű ládák, berendezések, gépek, acélszerkezetek, túlméretes konténerek szállítására alkalmas 30 tonna súlyig.

 Ennek a pótkocsinak a platója teljesen sík és nyitott. Igény esetén ponyvával is befedhető, így lehetővé válik a szállítmány teljesen zárt, időjárástól védett körülmények közötti fuvarozása. A szállítófelület 1-1,15 m magasan van, teljes hosszúsága 13,6 m és átlagos szélesség 2,55 m.

A platóhosszúsághoz képest a szállítmány maximum 2 m-es túllógása engedélyezett. Szélesség esetén nincs ilyen korlátozás 6 -7, de akár 8,5 m-es áru is szállítható vele viszonylattól függően. A szállítmány magassága ezen a fuvareszközön nem lehet nagyobb 3,35 m-nél.

Általában három tengellyel rendelkezik, ezek a jobb súlyeloszlás és a kedvezőbb szállítási, fuvarizási költségek (túlsúlydíj mértéke) miatt 2+1 osztásban vannak elhelyezve. 
Az ilyen típusú pótkocsi rendelkezik rakoncákkal, lekötő szemekkel, ezek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a konténerek rögzítését. Leginkább 20 és 40 lábas konténerek szállíthatóak vele.
El van látva továbbá mobil rakodórámpával is, így a fel és lerakodás során nincs szükség telepített rámpára vagy emelt szintű rakodóra. A plató végén található letörés csökkenti a rámpa meredekségének szögét, megkönnyítve a fel- és lerakodást.

A jumbo típusú pótkocsink platója két részből áll. A valódi sík plató ebben az esetben 9,6 m hosszú, a nyereg felett található platórész az úgynevezett színpad pedig 4 m hosszú. A szélesség ebben az esetben is, mint a mega pótkocsinál 2, 55 m. Fontos megemlíteni, hogy ennél az autónál a platórész magassága 90-95 cm, tehát alacsonyabb, mint a megáé.
Alkalmas a 3,35 m-nél magasabb gépek, berendezések speciális szállításara, fuvarozására vagy több darabból álló rakományok gazdaságos elhelyezésére. Ez a típus is rendelkezik mobil rakodó rámpával és letöréssel a végén, megkönnyítve a fel- és lerakodást.

Mind a két pótkocsi, a mega és a jumbo is rendelkezik kihúzható, meghosszabbítható platójú változattal.  A platót összesen 6 m-rel lehet meghosszabbítani, akár méterenként  is bővíthető a felülete. Mindent egybe vetve a megánk tehát közzel 22 m hosszú egy darabból álló rakomány elszállítására is képes.

 

A BauTrans-l könnyű a nemzetközi szállítás!

mega jumbo félpótkocsi, bautrans, szerelvények, fuvarozás, rakomány szállítás mega jumbo félpótkocsi, bautrans, szerelvények, fuvarozás, rakomány szállítás mega jumbo félpótkocsi, bautrans, szerelvények, fuvarozás, rakomány szállítás
mega jumbo félpótkocsi, bautrans, szerelvények, fuvarozás, rakomány szállítás mega jumbo félpótkocsi, bautrans, szerelvények, fuvarozás, rakomány szállítás mega jumbo félpótkocsi, bautrans, szerelvények, fuvarozás, rakomány szállítás
mega jumbo félpótkocsi, bautrans, szerelvények, fuvarozás, rakomány szállítás    

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot mega- és jumbofélpótkocsi szerelvényeinkre!