Teleszkópos emelőállványok

A teleszkópos emelőállványokra akkor van igazán szükség, amikor a munkafelület az alapgéphez képest távolabb helyezkedik el, így nem csak emelésre, de kisebb nagyobb kinyúlásokra is szükség van. Főleg olyan speciálisabb esetekben, amikor magasan található, nehezen megközelíthető helyekhez kell odaférnünk. A teleszkópos emelőállványok önsúlyuk miatt nem igényelnek kitámasztást, lehetővé téve a teljes mobilitást. Ezekkel a hidraulikus emelőkkel időtakarékosan lehet dolgozni, hiszen nincs szükség az emelőkar fel- és leengedésére, ha egyik munkaterületről a másikra szeretnénk áthaladni.

A teleszkópos emelőkar működését tekintve leginkább egy daru gémjéhez hasonlítható, az emelőkar mozgása is egy körívet ír le. A teleszkópos hidraulikus emelő teherbírása kisebb az ollós emelőállványokénál.

A teleszkópos hidraulikus emelőállványokból létezik elektromos- és dízelüzemű is. Munkamagasságuk 15 és 34 méter között van.

Az alábbi táblázatra kattintva megtekintheti a teleszkópos emelőállványaink részletes tulajdonságait, illetve képeket láthat az eszközökről, hogy ezzel is megkönnyítsük a kiválasztást a bérlés, kölcsönzés során.

teleszkópos emelőállványok tualjdonságai teleszkópos emelőállvány paraméterek

 A táblázat letölthető verzióját itt találja: 

 

emelőállvány, teleszkópos emelőállvány teleszkópos emelőállvány, bautrans, emelőállvány

 

Tovább a teleszkópos-csuklós emelőállványokhoz! >>>