Ollós emelőállványok

Elektromos és dízelüzemű ollós emelőállványaink a többi  hidraulikus emelőállványhoz képest nagyobb teherbírással rendelkeznek. Ez annak köszönhető, hogy az ilyen típusú emelőállvány súlypontja még  az emelkedés során is mindig  az alapgép fölött marad. A felemelkedő munkakosár hosszanti irányban kiszélesíthető, így nagyobb a munkavégzésre és szerelési anyagok tárolására használható terület, pódium.

További előnye az ollós emelőállványoknak, hogy egyszerre 2 vagy több személy is tartózkodhat a hidraulikus emelőállványon. A talajszinthez képest csak függőleges irányban biztosított az emelkedése. Ez a hidraulikus emelőállvány típus a munkamagasságát 8-18 m között éri el. Ollós emelőállványainkat elektromos és dízelüzemű kivitelben tudjunk partnereink rendelkezésére bocsátani, bérbe adni.

ollós emelőállvány, emelőállvány, bautrans, hidraulikus emelőállvány

Az alábbi táblázatra kattintva megtekintheti az ollós emelőállványaink részletes tulajdonságait, illetve képeket láthat az eszközökről. 

 ollós emelőállvány, hidraulikus emelőállvány,

 

elektromos ollós emelőállvány, bautrans, emelőállvány, hidraulikus emelőállvány dízel ollsó emelőállvány, emelőállvány, bautrans

 

A táblázat letölthető verzióját itt találja: 

 

Tovább a teleszkópos emelőállványokhoz >>>