Géptelepítési eszközök

géptelepítés

 A Bautrans Kft. géptelepítési logisztikában használatos eszközeit az alábbi felsorolásban találja meg. Számtalan kézi szerszám, kisebb-nagyobb hidraulikus emelők, láncok, kötelek, emelőkeretek, horgok tartoznak ide a teljesség igénye nélkül:

Géptelepítési eszközeinkből egy rövid ízelítő:

  • Hubgerüst emelőrendszer (4-pontos elektro-hidraulikus): Nehéz ipari gépek, részegységek, gyártósorok mozgatására, sőt akár milliméter pontos alapra helyezésére jól használható rendszer. 
  • Szállítókocsik: Bel- és kültéren is jól alkalmazhatóak nagyobb eszközök, gépek mozgatása során.
  • Ipari görgősorok: Segítségükkel a nagy méretű, nagy tömegű eszközök és egységek mozgatása biztosított a géptelepítési logisztika során.géptelepítés
  • Hidraulikus és légpárnás emelőeszközök: A hidraulikus emelők a nagy tömegű elemek mozgatásában, lesüllyesztésében segítik munkánkat a géptelepítési folyamtok során, akár 600 tonnáig. A légpárnás emelők  pedig nagy kiterjedésű és / vagy tömegű berendezések mozgatásában segítenek.
  • Boomtruck: Ez a géptelepítési munkák során használt eszköz, elsősorban beltérre ajánlott, azonban bizonyos esetekben akár kültéren is hasznát vehetjük. A homlokvillás targoncához hasonló működésű eszközön függesztve történik az egységek szállítása, egészen 65 tonnáig.

 
A további részletes eszközleírásokért kattintson a géptelepítési eszközök valamelyikére, és böngésszen tovább weboldalunkon! Ha kérdése lenne, keresse munkatársainkat