Eszközeink

A Bautrans Kft. 1989-es megalakulása óta folyamatosan bővíti és fejleszti járműállományát. Kezdetben csak speciális, túlméretes és túlsúlyos áruk szállítására alkalmas teherautókból állt a járműpark. A későbbiek során mobil autódaruk, önjáró hidraulikus emelőállványok és targoncák is csatlakoztak a flottához. Az ausztriai anyavállalatunkkal szoros együttműködésben eszközpalettánk minden szegmensét folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.

Az igazán sokoldalú járműpark lehetőséget nyújt az igények és az adott fuvarfeladatnak leginkább megfelelő szerelvények rendelkezésre bocsájtására. Így Partnereink számára mindig a legoptimálisabb megoldást biztosítjuk műszakilag és költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve is.

Ráadásul cégünk változatos és széleskörű eszközparkja valamint munkatársaink szaktudása lehetőséget nyújt olyan géptelepítések, komplex megbízások teljesítésére is, amely során speciális nagyméretű és tömegű gépeket, berendezéseket tudunk mozgatni, szállítani, emelni és telepíteni is.

Közúti üzletágunk közel 40 szerelvénnyel rendelkezik. Anyavállalatunkkal és hazai alvállalkozóinkkal együttműködve különböző típusú emelőállványokat 8-40 méteres munkamagasságig, targoncákat 10 tonnás teherbírásig, 25-200 tonnás teherbírású autódarukat, továbbá nagyméretű, akár 1.000 tonna emelősúllyal rendelkező eszközt is Ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsájtani.

Célunk, hogy a szolgáltatási színvonalunk növelésével együtt eszközállományunk színvonalát és mennyiségét is folyamatosan tovább növeljük.

Jelenleg négy területet különböztetünk meg:

 Tekintse meg alábbi eszközeinket és keresse fel munkatársainkat!