Cégtörténet

  • 2004:  A szállítmányozás és emeléstechnika egyik legjelentősebb európai résztvevője az ausztriai Felbermayr Transport- und Hebetechnik GmbH & Co KG. megvásárolja a Bau-Trans GmbH-t és vele együtt magyarországi leányvállalatát is.

 

  • 1989: Megalakul a  BauTrans Kft. Magyarországon, a Bau-Trans GmbH 100 %-os leányvállalataként. A cég fő profilja a túlméretes és túlsúlyos árufuvarozás lesz.

 

  • 1972 :Megalapítják a Bau-Trans GmbH-t az ausztriai Vorarlberg tartományban, Lauterach városában. A kezdetekkor fő tevékenysége építőipari árufuvarozás volt. Ahogy a cég felismerte a túlsúlyos és túlméretes áruk szállítására mutatkozó egyre nagyobb igényt, elkezdett ezen a vonalon fejlődni, s egyre inkább erre helyezte tevékenysége hangsúlyát.

Tevékenységi körünk igen széles skálán mozog. Az áruszállításon és a daruzáson kívül, cégünk foglalkozik még emelőállvány és villás targonca bérbeadással, továbbá kimagasló műszaki háttérrel végez géptelepítési és alapra helyezési munkákat szerte Európában. Az alábbi felsorolásban lehetősége van tevékenységi köreinket jobban megismerni.

Tevékenységi köreink: