Emelőállványok és villástargoncák bérbeadása

A Bau-Trans Kft. 2005 nyara óta rendelkezik önjáró hidraulikus szerelőállványokkal. A cég palettája az évek során folyamatosan bővült, így eszközparkunk mindig naprakész és az Ügyfelek speciális igényeihez igazodik. Meglévő hidraulikus emelőink mellett cégcsoportunk eszközeit is rendelkezésre tudjuk bocsátani.

Ezek a Genie homepage, bautrans, szerelőállvány,, a Haulotte homepagebautrans, emelőállvány, villástargonca és a Manitou homepage termékei.

 Az eszközök között megtalálhatóak a különböző típusú hidraulikus emelők, úgy, mint az ollós, teleszkópos, teleszkópos-csuklós állványok, a teleszkópos rakodó gépek és a speciális emelőállványok, valamint homlokvillás targoncák. A hidraulikus emelők széles körűen felhasználhatóak. A legnagyobb előnyük, hogy mobilis eszközök. Ennek értelmében nem helyhez kötöttek, hiszen a meghajtásuk önálló, így gyakorlatilag szinte bármilyen terepen egyszerűen közlekednek ezek az emelőállványok.

Megbízható és hatékony gépekre van szüksége? Kölcsönözzön eszközparkunk széles választékából: Emelőállványok és villástargoncák bérbeadását vállaljuk!

Kérdése van? Kíváncsi a részletekre? Keresse bátran Munkatársainkat!

Rendelkezünk elektromos (akkumulátoros), dízel, illetve egyedülálló módon hibrid (dízel-elektromos) meghajtású gépekkel is. Eszközpalettánk beltéri, kültéri vagy mindkét felhasználásra alkalmas eszközökkel is rendelkezésre áll. Az állványok munkamagassága 8 métertől egészen 40 méterig terjed. Erről a széles palettáról Ügyfeleink részére mindig megfelelő eszközt tudunk biztosítani, így könnyedén ki tudjuk elégíteni a legspeciálisabb igényeket is.Rendelkezünk elektromos (akkumulátoros), dízel, illetve egyedülálló módon hibrid (dízel-elektromos) meghajtású gépekkel, beltéri, kültéri vagy mindkét felhasználásra alkalmas eszközökkel. Az állványok munkamagassága 8 métertől egészen 40 méterig terjed. Erről a széles palettáról Ügyfeleink részére mindig megfelelő eszközt tudunk biztosítani, így könnyedén ki tudjuk elégíteni a legspeciálisabb igényeket is.

Állvány típusok, villástargonca, emelőállvány, bautrans

Emelőállványok és villástargoncák bérbeadása! Kérjen tőlünk ajánlatot itt!

 

Emelőállványok és villástargoncák szolgáltatáshoz szükséges eszközeinket ide kattintva tekintheti meg.